Τρόποι παραλαβής ή αποστολής της παραγγελίας

  1. Παραλαβή από το σημείο παραλαβής LazyVan (Μαραθωνομάχων 2, Αργυρούπολη)
    Ο τρόπος αυτός προτείνεται καθώς δεν επιβαρύνεστε με κόστος μεταφορικών. Σημαντικό όμως είναι να έχετε λάβει ενημέρωση ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή. Σε περίπτωση που δεν λάβετε ενημέρωση δεν θα μπορέσετε να παραλάβετε την παραγγελία σας. Ωράριο Λειτουργίας (Εργάσιμες ημέρες και ώρες) : Δευτ – Παρα 10:00 – 17:00
  2. Παραλαβή από κατάστημα ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ
    Μπορείτε να παραλάβετε την παταγγελίας σας από ένα κατάστημα του Δικτύου Καταστημάτων της Γενικής Ταχυδρομικής: Όταν η παραγγελία σας ξεπερνά τα 80€ δεν χρεώνεστε με μεταφορικά έξοδα, σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας. Για παραγγελίες κάτω των 80€ τα έξοδα μεταφοράς διαμορφώνονται στα 3€ με την προϋπόθεση ότι το βάρος ή το ογκομετρικό του δέματος δεν ξεπερνάει τα 10 κιλά. Στην περίπτωση που ξεπερνάει τα 10 κιλά η χρέωση είναι 1€ για κάθε επιπλέον κιλό.
  3. Αποστολή με courier στην Ελλάδα
    Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται με τη Γενική Ταχυδρομική .Όταν η παραγγελία σας ξεπερνά τα 80€ δεν χρεώνεστε με μεταφορικά έξοδα, σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας. Για παραγγελίες κάτω των 80€ τα έξοδα μεταφοράς διαμορφώνονται στα 3€ με την προϋπόθεση ότι το βάρος ή το ογκομετρικό του δέματος δεν ξεπερνάει τα 10 κιλά. Στην περίπτωση που ξεπερνάει τα 10 κιλά η χρέωση είναι 1€ για κάθε επιπλέον κιλό.

Αποστολές στην Κύπρο: Οι παραγγελίες αποστέλλονται με Γενική Ταχυδρομική σε περίπτωση που έχετε επιλέξετε τρόπο πληρωμής την Αντικαταβολή . Σε περίπτωση που πληρώσετε την παραγγελία σας με χρεωστική / πιστωτική κάρτα ή PayPal ή με κατάθεση θα την παραλάβετε από την DHL EXPRESS. Το κόστος αποστολής είναι 10€ για δέμα εώς 10 κιλά και 20€ σε περίπτωση που ξεπερνάει τα 10 κιλά είτε σε βάρος είτε σε ογκομετρικό.

Χρόνος προετοιμασίας της παραγγελίας σας.

1-2 μέρες από την ημέρα της ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση κατάθεσης του ποσού σε λογαριασμό παρακαλούμε αποστείλετε στο mail το αποδεικτικό πληρωμής για να συσκευάσουμε την παραγγελία σας.

Χρόνος παράδοσης της παραγγελίας

Εάν το προϊόν που έχετε επιλέξει είναι ετοιμοπαράδοτο ο χρόνος παράδοσης είναι 1-3 μέρες. Σε περίπτωση που ο τόπος προορισμού ανήκει στις απομακρυσμένες – δυσπρόσιτες περιοχές ίσως χρειαστεί 2-3 ημέρες επιπλέον.

Αλλαγή προϊόντων

Σε περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε κάποιο υπάρχει δυνατότητα αλλαγής με την Γενική ταχυδρομική και συγκεκριμένα με την υπηρεσία χέρι με χέρι. Θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να προγραμματίσουμε την αλλαγή να σας στείλουμε το νέο προϊόν και να δώσετε στον ταχυμεταφορέα το προηγούμενο. Είναι σημαντικό το επιστρεφόμενο προϊόν να μην έχει ανοιχτεί και να το επιστρέψετε στην αρχική του συσκευασία.

Επιστροφές

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός 14 ημερών. Τα μεταφορικά της επιστροφής χρεώνονται σε εσάς. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Θα σας βοηθήσουμε να προγραμματίσετε την παραλαβή του επιστρεφόμενου προϊόντος από τον χώρο σας. Το ποσό των μεταφορικών επιστροφής θα αφαιρεθεί από την επιστροφή χρημάτων που θα σας πιστώσουμε.

Ελαττωματικό προϊόν

Σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του LazyVan πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για να παραλάβουμε για αλλαγή ή επιστροφή χρημάτων. Υπάρχει περίπτωση να σας ζητηθεί κάποια φωτογραφία του προϊόντος. Προσοχή η επιστροφή πρέπει να γίνει άμεσα και το προϊόν να επιστρέψει ακριβώς στην κατάσταση που το παρέλαβε, με το σύνολο των εξαρτημάτων του, των εντύπων που το συνοδεύουν και της συσκευασίας του σε άριστη κατάσταση.

Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση – αλλαγή ή επιστροφή θα πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη – παραστατικό αγοράς.