Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με 5 τρόπους:

 1. Αντικαταβολή
  Τα προϊόντα έρχονται μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών στο χώρο σας και εσείς πληρώνετε με μετρητά την ώρα της παράδοσης. Η υπηρεσία αυτή έχει επιπλέον κόστος +2,00€ στην συνολική αξία της παραγγελίας για αποστολές εντός Ελλάδας. Για αποστολές παραγγελιών προς την Κύπρο το κόστος αντικααβολής ανέρχεται στα +10€ επιπλέον στη συνολική αξία της παραγγελίας.
 2. Πληρωμή μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας
  Πληρώστε με την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα γρήγορα και με ασφάλεια!

  Περισσότερα για την υπηρεσία…

  Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών «Alpha e-Commerce» της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

  Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών o ίδιος κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από  τρίτο πρόσωπο. Για παραλαβή από κατάστημα θα πρέπει ο κάτοχος της πιστωτικής κάρτας να προσκομίσει την πιστωτική του κάρτα και την ταυτότητά του. Το ίδιο ισχύει και αν παραγγέλνετε για λογαριασμό εταιρίας. Σε αυτή την περίπτωση η κάρτα θα πρέπει να είναι εταιρική και η επωνυμία να αναγράφεται στην κάρτα.

 3. PayPal
  Πληρώστε εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια μέσω της διαδικτυακής υπηρεσίας πληρωμών PayPal.
 4. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε έναν από τους λογαριασμούς της LazyVan.  Παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε το καταθετήριο μέσω fax στο 2108946541 ή μέσω email στο info@lazyvan.gr . Σε περίπτωση που κάνετε μεταφορά από ίδια τράπεζα, μπορείτε να μας ενημερώσετε με το όνομα σας και την τράπεζα κατάθεσης. Με την ολοκλήρωση της επιβεβαίωσης πληρωμής η παραγγελία σας θα περάσει στο στάδιο της προετοιμασίας. Παραγγελίες που δεν έχει επιβεβαιωθεί η κατάθεση δεν θα προετοιμάζονται για αποστολή. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.
  Κύριος Δικαιούχος:
  Phonograph Music Productions & Management Ltd

  1. ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ:
   IBAN: GR7001106560000065620069016
   ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 65620069016
   BIC: ETHNGRAA
  2. Τραπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ:
   IBAN: GR6601720190005019088747110
   ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 5019088747110
   BIC: PIRBGRAA
  3. Alpha Bank:
   IBAN: GR0901404390439002002018729
   ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 439002002018729
   BIC: CRBAGRAA
  Περισσότερα για την υπηρεσία…

  Η κατάθεση πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο σε 3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας σας. Επίσης ο χρόνος αποστολής του προϊόντος που έχετε παραγγείλει ξεκινάει να μετράει από την ημέρα που θα πραγματοποιηθεί η κατάθεση. Στο καταθετήριο ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να αναγράψετε ως αιτιολογία: το επώνυμο, το όνομά σας και αν θυμάστε τον αριθμό παραγγελίας. Παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε το καταθετήριο μέσω fax στο 2108946541 ή μέσω email στο  info@lazyvan.com. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω του συστήματος Online επικοινωνίας ( εμφανίζεται κάτω δεξιά σε κάθε σελίδα μας ). Σε περίπτωση που κάνετε μεταφορά από ίδια τράπεζα, μπορείτε να μας ενημερώσετε με το όνομα σας και την τράπεζα κατάθεσης. Με την ολοκλήρωση της επιβεβαίωσης πληρωμής η παραγγελία σας θα περάσει στο στάδιο της προετοιμασίας. Παραγγελίες που δεν έχει επιβεβαιωθεί η κατάθεση δεν θα προετοιμάζονται για αποστολή. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

 5. Στο σημείο παραλαβής
  1. Με μετρητά: ερχόμενοι στο σημείο παραλαβής της της εταιρείας μας (Λεωφόρος Ποσειδώνος 93, 2ος Όροφος, Γλυφάδα 16674, Αττική).
  2. Mε πιστωτική κάρτα: ερχόμενοι στο σημείο παραλαβής της εταιρείας μας (Λεωφόρος Ποσειδώνος 93, 2ος Όροφος, Γλυφάδα 16674, Αττική).
  Περισσότερα για την υπηρεσία…

  Πάντα θα πρέπει να προηγείται επικοινωνία με την εταιρεία μας στο τηλέφωνο 210……… ή μέσω του συστήματος Online επικοινωνίας (εμφανίζεται κάτω δεξιά σε κάθε σελίδα μας) ή επιβεβαίωση μέσω email ότι το προϊόν που ενδιαφέρεστε είναι ετοιμοπαράδοτο στις εγκαταστάσεις μας
  ΠΡΟΣΟΧΗ:  Με πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, Paypal ή τραπεζική μεταφορά ο πελάτης κερδίζει τα έξοδα αντικαταβολής και χρεώνεται μόνο με το κόστος της απλής μεταφοράς.